Overnatting

BESTILL OVERNATTING

Soltun huser hvert år gjester fra hele verden - Turister fra inn- og utland, arbeidere som jobber i nærheten, og studenter med praksis i området. Våre rimlige rom gjør oss til et foretrukket overnattingssted både for de som bare er på gjennomreise, og de som har behov for langtidsleie.


VÅREN 2021: Vi har for tiden stengt overnattingsvirksomheten på Soltun for å kunne fungere som soldatheim for soldatene i Indre Troms så langt som smittevernsreglene tillater det. Vi tar derfor ikke imot andre gjester på Soltun. Vi beklager den ulempen dette måtte medføre, og ønsker alle gjester velkomne tilbake når smittevernshensyn tillater det.


Prisliste:

Flermannsrom med felles bad - fra 212,- til 399,- pr. person (2-8 pers.)

Enerom med felles bad - 499,-

Flermannsrom med eget bad - 375,- til 499,- pr. person (2-4 pers.)

Enmannsrom med eget bad - 599,-


COVID-19: På grunn av Korona-pandemien er det nå kun mulig å bestille rom med egne bad. Vi oppfordrer alle gjester til å holde avstand og ha god hygiene. Gjester med symptomer på luftveisinfeksjoner vil bli nektet adgang, av hensyn til andre gjester.

 
 
 
Flermannsrom, m/bad (fra 375,- til 499,- pr. person)
Enmannsrom, m/bad (599,-)
 
 
 
 

Fyll ut skjemaet for å reservere* rom på Soltun Soldatheim.* Vi tar forbehold om at rom kan være utsolgt på dine valgte reisedatoer. Bekreftelse på bestillingen kommer vanligvis innen 24t.

MAT OG DRIKKE


På grunn av Korona-pandemien har vi dessverre ikke mulighet til å servere mat for salg på 

Soltun.